CICLE SUPERIOR, ESO, BAT
REUS
1H 30MIN

Descobreix el Modernisme de Reus en una ruta guiada pel centre de la ciutat, amb més de 80 cases modernistes com la Casa Rull i la Casa Gasull. Connecta amb l’arquitectura única i els valors artístics d’aquest moviment. Ideal per a estudiants de secundària i batxillerat per enriquir el seu coneixement cultural.


Categoria Visita dinamitzada

DESCRIPCIÓ

Descobreix el Modernisme de Reus en una ruta guiada pel centre de la ciutat. Amb més de 80 cases modernistes, com la Casa Rull i la Casa Gasull, admiraràs l’arquitectura única d’aquest moviment. Amb guies experts i materials didàctics, comprendràs els valors i conceptes del Modernisme. Connecta amb la seva expressió artística, harmonia i connexió amb la natura. Ideal per a estudiants de secundària i batxillerat, aquesta experiència enriquirà el seu coneixement cultural i arquitectònic. Descobreix el llegat del Modernisme i la seva influència en Reus i més enllà.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Combina l’activitat per a un matí complet

Màxim 2 grups

Demana més informació

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • 1.30h de duració
  • Centre de Reus
  • Perfecte per combinar amb ruta 1915: Revolucio femenina a Reus o la del Refugi antiaer.

PREU

  • 95€ grup classe.

PREU COMBO MATÍ COMPLET

Inclou 2 de les següents activitats: La Ruta modernista de Reus / Refugi Antiaeri Patacada / 1915 Revoució femenila a Reus
  • 160€ grup-classe

LLOC DE TROBADA

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

  • Vinculació de l’activitat amb el currículum.
  • Fer èmfasis amb els canvis i continuïtats amb el temps.
  • Reflexionar sobre fets concrets passats per afrontar el present i el futur amb coneixement.
  • Valorar el llegat del patrimoni oral com a hereu del nostre passat.

LA TEVA VISITA PAS A PAS

Visualitza el Modernisme!

Descobreix el fascinant Modernisme de Reus en una ruta guiada pel centre de la ciutat. Amb més de 80 cases d’estil modernista o similar, aquest recorregut et portarà a contemplar autèntiques joies arquitectòniques com la Casa Rull, l’Estació Enològica, la Casa Gasull, la Casa Laguna i moltes altres.

Durant aquesta experiència enriquidora, els guies experts en Modernisme et revelaran els secrets i les particularitats de cada edifici. Descobriràs els detalls artístics i els elements característics d’aquest moviment, com les línies sinuoses, els treballs de ferro forjat, els vitralls colorits i els relleus de ceràmica.

La ruta es centra en la comprensió dels valors i dels conceptes que va promoure el Modernisme, com l’expressió creativa, l’harmonia i la connexió amb la natura. A través de comentaris i anècdotes, entendràs com aquests valors es reflectien en l’arquitectura i en la vida quotidiana dels habitants de Reus durant aquesta època.

Amb materials didàctics preparats específicament per a aquesta ruta, podràs aprofundir en el coneixement del Modernisme i contextualitzar millor les obres que visitaràs. Fotografies d’època, documents històrics i exemples de l’art modernista et transportaran al passat i et permetran comprendre millor l’impacte d’aquest moviment en la ciutat.

Tot preparat!

  1.30H DE DURACIÓ
 RECORREGUT URBÀ

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


QUÈ HEM DE SABER?

 LAVABOS PROPERS


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 877 65 21 42

*Atenció segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

Vine al Refugi Antiaeri Patacada

CICLE SUPERIOR, ESO, BAT
REUS
2H

Reviu els bombardejos a Reus durant la Guerra Civil a través d'un recorregut al refugi antiaeri de la Patacada de Reus on treballarem la memòria oral.

Llegeix més

La Gimcana modernista de Reus

CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
REUS
2H

Troba les maletes del temps que hi ha pels edificis modernistes de Reus. Gimcana tot observant els edificis més famosos de la ciutat i coneixent els artistes modernistes amb obra a Reus com Domènech i Montaner i Pere Caselles.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Cicle Superior, ESO, Batxillerat

Temàtica

Modernisme

Ubicació

Reus

Espai

Al carrer i monuments