CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
REUS
2H 30MIN

El forn que va construir Reus. Endinsa’t dins d’una de les fàbriques de ceràmica més importants de Catalunya durant el segle XIX i XX, i descobreix com Reus ha estat pionera en la construcció de ceràmiques i maons al llarg de la història.


Categoria Visita dinamitzada

DESCRIPCIÓ

El món industrial!


Descobreix la Bòbila del Sugranyes, un forn ceràmic del segle XIX, i el seu poder industrial a Reus. Aquesta activitat immersiva permet als estudiants explorar el món fabril del segle XIX i XX mitjançant dinàmiques de role play i recreacions històriques. A través de material didàctic i simulacions, els participants entendran els rols socials i les condicions laborals de l’època, així com l’impacte ambiental de les fàbriques. Uneix-te a aquesta experiència educativa única i viu l’era industrial de Reus.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • 2.30h
  • 110e grup classe fins a 20 alumnes + 5€ per alumne extra al grup
  • Alta i màxima complexitat: 110e grup classe

PREU

  • 110€ grup classe fins a 20 alumnes. 5€ per cada alumne extra dins el grup-classe.
  • 110€ Màxima complexitat acreditats.

LLOC DE TROBADA

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

  • Comprendre el funcionament del forn ceràmic del segle XIX i explorar la diversitat de fàbriques a Reus durant l’època industrial.
  • Analitzar els rols socials entre dones i homes en el món fabril del segle XIX i XX, i reflexionar sobre l’impacte ambiental de les fàbriques.
  • Participar en simulacions i role plays per comprendre el treball dins una fàbrica, identificant les diferències entre fàbriques de maons i tèxtils, fomentant la participació i el treball en equip.

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


COMPARTEIX


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 877 65 21 42

*Atenció segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

Alumne disfressat de l'edat moderna a Reus

L’edat moderna a Reus

CICLE SUPERIOR, ESO, BATXILLERAT
REUS
2,5H

Converteix-te en un noble! Viu l'ascens i la caiguda de la Noblesa a través de la visita al Palau Bofarull del segle XVIII, i converteix-te de primerà mà en un petit comerciant en la cerca de reputació.

Llegeix més

La Gimcana modernista de Reus

CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
REUS
2H

Troba les maletes del temps que hi ha pels edificis modernistes de Reus. Gimcana tot observant els edificis més famosos de la ciutat i coneixent els artistes modernistes amb obra a Reus com Domènech i Montaner i Pere Caselles.

Llegeix més

Vine al Refugi Antiaeri Patacada

CICLE SUPERIOR, ESO, BAT
REUS
1.30H

Reviu els bombardejos a Reus durant la Guerra Civil a través d'un recorregut al refugi antiaeri de la Patacada de Reus on treballarem la memòria oral.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO

Temàtica

Valors i contemporània

Ubicació

Reus

Espai

Museu