HISTÒRIA

A mitjans del 2015, dos joves historiadors pensen en una plataforma on poder desenvolupar les seves inquietuds culturals a través de l’emprenedoria i la creativitat mitjançant el canal de l’educació i difusió del patrimoni com a eixos centrals. Així neix Ans Educació, un petit somni que comença amb la ruta de les Bruixes de Reus al carrer on tot allò guanyat es reinverteix en nous tallers educatius i culturals amb l’objectiu que els Museus i el Patrimoni urbà estiguin lligats d’una manera rigorosa i amena. 

QUÈ SIGNIFICA ANS?

Moltes persones que descobreixen el projecte per primer cop és pregunten que signfinica el nostre nom. Si fem memòria i recordem els nostres àvis, aquells qui ens han transmès l’amor pel nostre passat, sempre iniciaven les seves converses amb un famós “ans enrere”. D’aquesta manera, el nostre petit homenatge a la història, allò que ens apassiona i que ens fa moure a diari. 

Team Members

DESCOBREIX TOT L'EQUIP

Som un equip multi-disciplinar: historiadores, professors, mestres i educadores que combinen joventut, espontaneïtat i energia.Apostem pels difondre els valors a través d'un llenguatge inclusiu.

Descobreix Ans Educació

DESCOBREIX ELS TREBALLS QUE FEM

Contacta'ns per ajudar-te

Treballem amb molts tipus de projectes culturals i educatius. Prenem nota de les teves necessitats i fem realitat un entorn fet a mida per a que puguis treure el màxim partit de la teva comanda. Ens adaptem, fleixbilitzem i donem suport i difusió a aquells projectes patrimonials i d’educació que creguis convenient.

CONTACTA

QUÈ DIUEN SOBRE NOSALTRES?

“Creativitat, entusiasme i professionalitat l’essència del seu ADN”

 

Ester Magrinyà | Directora del Museu d’Alcover i professora Màster de Gestió Cultural UOC

Newsletter

Apunta’t i rebràs les novetats escolars, programacions de rutes i continguts culturals que editem al nostre blog per descobrir el nostre patrimoni.

SUBSCRIU-TE

CONTACTA AMB NOSALTRES

 622 105 834

 participa@anseducacio.cat

 Avinguda Països Catalans 228 2b | Reus


COMPARTEIX

TREBALLEM AMB