Venim al teu espai!

Et proposem una sèrie de jocs de pistes en format Escape Room per a que treballis de manera lúdica la història. Els joves treballen en una sala, espai patrimonial o museu a través d’uns reptes proposats que hauran de resoldre, seguir un camí i col·laborar en petits grups per tal de dur-lo a terme. T’hi apuntes? 


DIFERENTS REPTES

Et proposem quatre reptes diferents, on podràs escollir aquells que millor s’adaptin a les teves necessitats escolars.


ENTRE 12-16 ANYS

És perfecte per a grups d’entre 12 i 16 anys que treballin o busquin estudiar cada una de les temàtiques. 


DURACIÓ

Et proposem un timing de 1.30h d’activitat, on la preparació, el repartiment de tasques, la col·laboració, lideratge i resolució seran cabdals. 


ADAPTAT A L'EDAT

L’equip ha preparat els reptes de manera adaptada a l’edat, perquè puguin treballar i col·laborar en grup, i compartir experiències al mateix nivell.


MATERIAL DE SUPORT

Apostem per un material didàctic i de recreació únic, totalment apte per a fer servir des de diferents òptiques i per gaudir-lo molt.

 

Un de Romans: Són temps convulsos a Roma

1h 30 min

Són temps convulsos a Roma! Es preveu un conflicte i el Cèsar ens ha demanat que siguem les seves persones de confiança per recopilar informació sobre què passa i servir així a la seva causa. Però per saber si estem llestos, hem de superar les proves que ens ha preparat sobre tradicions romanes, guerres púniques i números romans entre altres. Caldrà que treballem per equips per, d’aquesta manera, poder endinsar-nos millor en els diversos enigmes i descobrir si estem preparats per assumir nous reptes.

Habilitats adquirides: Resolució, Compromís i lideratge, descoberta de l’antiga Roma

Informa't

Un de Medieval: Serfs, alliberem-nos del Comte! 

1h 30 min

Ser serf d’un Comte en plena Edat Mitjana és la cosa més normal del món. El que ja no és tan habitual és tenir l’oportunitat d’alliberar-nos. El nostre Comte ens ha preparat un seguit de proves sobre els misteris dels picapedrers, el funcionament de la medicina i els oficis de l’època, els estaments o la màgia dels vitralls; Només resolent-los aconseguirem la nostra llibertat.

Habilitats adquirides: Investigació, cooperació i resolució, Màster en el funcionament de la piràmide d’estats

Informa't

Un de l’edat Moderna: Un assassinat a Palau!

1h 30 min

Acabem d’arribar a la nostra nova feina: ser servents en un palau de l’Edat Moderna. Però just arribar ens trobem amb un assassinat! Tothom ens assenyala com a possibles culpables, cal que descobrim l’autèntic assassí si ens volem lliurar de pagar les conseqüències. Per fer-ho caldrà resoldre enigmes sobre els descobriments de l’època, els grans viatges, l’art o la invenció de la imprenta, entre d’altres.

Habilitats adquirides: Relacionar, recull de proves, connexions i descobrir la vida a l’Edat Moderna

Informa't

Ens basem en diferents criteris mesurables per aportar qualitat i servei

ODS

Objectius de Desenvolupament Sostenible, Agenda 2030.

INCLUSIVITAT

Som sensibles a les diferents realitats de l’entorn

MATERIALS

Vestimenta, materials de rèplica, material didàctics, disseny gràfic

UNIVERSALITAT

Som sensibles a les diferents realitats de l’entorn

EL NOSTRE IDEARI

Treballem amb