CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
AULA
2H
Taller a l’aula que busca explorar la vida de l’artista reusenc a través de diferents dinàmiques d’investigació sobre la seva vida i entorns i que inclou un taller artístic per entendre les seves essències personals i les influències contextuals i artístiques.  Una oportunitat per descobrir la vida de l’artista a través de la recerca en grups, la valoració de la informació aportada i l’expressivitat.


Categoria Taller al centre

DESCRIPCIÓ

Artistes a l'aula: Marià Fortuny!


Marià Fortuny i Marsal, és un dels artistes catalans més reconeguts i universals. Durant la seva curta trajectòria va esdevenir una referència a l’Europa del segle XIX com un dels grans pintors del moment. Influenciat per Francisco de Goya o Delacroix, va acabar sent mestre de molts altres artistes europeus de finals del mateix segle. Col·leccionista, viatger i pintor innovador, les seves obres son avui en dia admirades arreu del món i moltes d’elles encara es col·leccionen a museus reconeguts com El Prado o el Museu Nacional d’Art de Catalunya. El seu llegat va més enllà de la seva obra i el territori espanyol, esdevenint una personalitat a ciutats com París, Venècia i Roma.

La dificultat de poder accedir a les seves obres, resulta un hàndicap per l’alumnat de la terra on va néixer (Reus) i per aquest motiu es promociona aquest taller per descobrir la seva figura des de l’aula, gràcies a la promoció i interès de la Fundació Privada Reddis.

Taller a l’aula que busca explorar la vida de l’artista reusenc a través de diferents dinàmiques d’investigació sobre la seva vida i entorns i que inclou un taller artístic per entendre les seves essències personals i les influències contextuals i artístiques.  Una oportunitat per descobrir la vida de l’artista a través de la recerca en grups, la valoració de la informació aportada i l’expressivitat.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA (PRIMER CICLE) 


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

 • Taller a l’aula
 • 1.45h
 • Portem tot el material a l’aula
 • Participativa, rigurosa i reflexiva.

PREU

 • Gratuïtat (curs 23-24) per centres educatius adscrits a la comarca del Baix Camp amb el Suport de la Fundació Privada Reddis fins a exhaurir les existències.
 • 110e grup classe. Complexitats: 100e grup classe [Tarragonés, Priorat , Alt Camp + Montblanc i Espluga de Francolí]
 • 130e grup classe [Alt i Baix Panadès, Garraf,  Ribera d’Ebre, Baix Ebre]

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

 • Activitat que potència el pensament significatiu a través de la resolució de problemes i el treball en equip.
 • Aportar al centre una visió d’un personatge destacat del seu entorn proper.
 • Descobrir l’art a través de diferents del llenguatge iconogràfic i pictòric que ens ofereixen les obres.
 • Fomentar la participació activa a través de les capses d’investigació i l’aprenentatge continuat.
 • Descobrir un època diferent amb material, vestimenta i fotografies.
 • Activitat connectada amb la sostenibilitat (ODS-ONU) .
 • ODS 04  Fomentem la creativitat a través de la investigació i la ressolució de problemes. Acostem l’educació al món real.

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


QUÈ HEM DE SABER?

 ACTIVITAT A L’AULA
  TALLER DE PINTURA INCLÒS

ASPECTES PREVIS A L’ACTIVITAT

L’activitat és un punt introductòri o d’exploració sobre el món de l’artista. Recomanem fer una introducció prèvia a l’alumnat sobre els artistes precedents més importants i descobrir alguna obra seva. 


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 ¡834

*Atencio segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

Modernisme Reus

La Ruta modernista de Reus

CICLE SUPERIOR, ESO, BAT
REUS
1H 30MIN

Descobreix el Modernisme de Reus en una ruta guiada pel centre de la ciutat, amb més de 80 cases modernistes com la Casa Rull i la Casa Gasull. Connecta amb l'arquitectura única i els valors artístics d'aquest moviment. Ideal per a estudiants de secundària i batxillerat per enriquir el seu coneixement cultural.

Llegeix més

MiniModernistes a Reus

EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL
REUS
2H

Els teus primers passos al modernisme de Reus. Activitat guiada, gamificada i artística que te en compte gran part de les façanes modernistes més importants de la ciutat.

Llegeix més

Alumne disfressat de l'edat moderna a Reus

L’edat moderna a Reus

CICLE SUPERIOR, ESO, BATXILLERAT
REUS
2H

Converteix-te en un noble! Viu l'ascens i la caiguda de la Noblesa a través de la visita al Palau Bofarull del segle XVIII, i converteix-te de primerà mà en un petit comerciant en la cerca de reputació.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO

Temàtica

Artistes, Personatges històrics, Valors i contemporània

Espai

Taller a l'aula