Un estiu a la biblioteca! Descobreix els mons de l’Eduard Toda.

Ha sigut un estiu ple d’experiències que hem compartit amb els més petits de Reus a la biblioteca Pere Anguera. Els peques han pogut gaudir de la bona lectura, de bonics tallers i d’històries al·lucinants!

Hem viatjat per tot el món, des de Sardenya fins al Japó. Hem descobert nous països com Sri Lanka o altres “vells coneguts” com el Vietnam o Indonèsia. I tot això a través dels viatges que va realitzar l’Eduard Toda ara fa més de 100 anys.

Els més petits han gaudit de les milers d’històries que ens va deixar el personatge reusenc a través de tallers, dinàmiques participatives que han incorporat diferents mons com l’antic Egipte, la Xina Imperial o la època Industrial. A partir d’aquí ens hem endinsat en un món nou, ple d’aventures i personatges singulars, entre ells Kipling o Twain.

En aquesta sèrie de tallers i dinàmiques, no ha sigut una excepció de parlar del Reus del segle XIX, i de la infància del nostre personatge. En aquest cas, el Gaudí ha sigut un gran amic per als nostres petits visitants.

A la vegada hem compartit totes aquestes experiències amb les mares i pares, qui també han pogut participar en les aventures amb els seus fills!

Donem gràcies al suport del Servei Municipal de Biblioteques de Reus i en especial a tots els integrants de la plantilla de la Biblioteca Pere Anguera per totes les ajudes mostrades.

Esperem que us ho heu passat en gran! I ens veiem en el pròxim viatge!