Participem a la fira de la Ciència de Reus!

El passat dissabte 20 de maig, vam participar a la IV Fira Tastet de la Ciència on també hi participaven escoles i instituts de les comarques dels voltants. L’esdeveniment -va per la seva quarta edició- es una espècie de performance on l’alumnat dels centres educatius mostren els seus projectes científics que han realitzat durant el curs escolar.

Enguany amb Ans Educació hem presentat dos projectes dins del l’àmbit de ciències. Un d’ells, el Joc de l’Aigua, on els alumnes descobrien a través d’enigmes matemàtics i científics la dificultat de trobar aigua a Reus durant tota la història. A través d’uns taulells tematitzats els més joves descobrien els recursos aqüífers del Baix Camp a mode de joc de taula. Per altra banda, vam presentar els fòssils de les Muntanyes de Prades. Es tracta d’una col·lecció de fòssils marins de fa 240M d’anys. Tots ells resideixen dins el Museu d’Alcover, on podeu trobar un parc cultural dedicat als fòssils d’època Triàsic.

Durant aquell dia els més petits van conèixer la història del Peix Pedra, un animal que va viure durant aquell Triàsic i que ens ha arribat a través d’un conte redactat per M. Àngels Ollé. A més, molts d’ells com altres centres educatius van poder gaudir d’una rèplica del Peix Pedra, actual símbol icònic del Museu d’Alcover.

Des d’Ans donem les gràcies al Museu i a Aigües de Reus, qui ens han donat tot el suport alhora de presentar tots aquests projectes als més petits i al professorat.

Una tarda amanida amb sol i ventet d’aire fresc típic de Reus, digna de recordar!