CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
TALLER A L’AULA
3H

Viure l’època romana amb “Un dia a l’Amfiteatre Flavi”, un taller a l’aula immersiu en els combats de gladiadors i la vida quotidiana romana. Metodologia activa i participativa per connectar amb la història sense sortir de l’escola.


Categoria Taller al centre

DESCRIPCIÓ

Descobreix l’emoció de l’època romana amb “Un dia a l’Amfiteatre Flavi”, un taller a l’aula que portem directament a vosaltres. Endinsa’t en els combats de gladiadors, l’atmosfera vibrant dels espectacles i els negocis que els envoltaven. Amb una metodologia activa i participativa, viuràs una experiència única sense sortir de l’escola.

Prepara’t per a una immersió fascinant en la vida de l’antiga Roma, on aprendràs sobre la preparació dels gladiadors, el paper de les dones i la vida quotidiana. Descobreix valors com la pietat, la dignitat i la tenacitat mentre experimentes un aprenentatge actiu. No et perdis aquesta oportunitat inoblidable de connectar amb la història i viure l’amfiteatre com mai abans, directament a l’aula.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • Matí de duració (3h)
  • Venim a l’aula. Aula per tot el matí.
  • Material de rèplica, didàctic i vestimenta.

PREU

  • 130e grup classe. Complexitats: 120e grup classe [Baix Camp, Tarragonés, Priorat , Alt Camp + Montblanc i Espluga de Francolí]
  • 150e grup classe [Alt i Baix Panadès, Garraf,  Ribera d’Ebre, Baix Ebre]

LLOC DE TROBADA

Venim al vostre centre

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

  • Vinculació de l’activitat amb el currículum
  • Fer èmfasis amb els canvis i continuïtats amb el temps
  • Treballar a partir de vestiment de recreació per a tothom.
  • Descoberta artística a través de l’arquitectura.
  • Valorar el llegat del patrimoni actual com a hereu del passat

LA TEVA VISITA PAS A PAS

Avui tu seràs els romans! 

L’activitat “Un dia a l’Amfiteatre Flavi” ofereix als alumnes una immersió en l’època romana a través de la visita a aquesta emblemàtica construcció. Durant la jornada, els estudiants podran explorar els diversos aspectes de l’amfiteatre, com ara les lluites de gladiadors, l’emoció dels espectacles i els negocis relacionats. Mitjançant una metodologia activa i participativa, els alumnes podran experimentar de primera mà com era la vida en aquesta estructura icònica.

L’activitat està dissenyada per a estudiants de tots els nivells educatius i inclou l’ús de vestimenta i rèpliques d’eines per a una experiència més realista. A més de conèixer els aspectes físics de l’amfiteatre, els alumnes també tindran l’oportunitat de comprendre els aspectes socials i culturals de l’època romana. S’abordaran temes com la preparació dels gladiadors, el paper de les dones en els espectacles i la vida dels esclaus.

Aquesta activitat fomenta l’aprenentatge actiu, la col·laboració entre els estudiants i el desenvolupament de valors com la pietat, la dignitat i la tenacitat. A més, ofereix una oportunitat única per viure una experiència inoblidable i enriquidora, que permet als alumnes comprendre millor la vida a l’època romana i connectar amb la història d’una manera significativa.

Tot preparat!

  3H DE DURACIÓ
  INCLOU TEMPS PER A ESMORZAR I LAVABO

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


QUÈ HEM DE SABER?

 ACTIVITAT A L’AULA

ASPECTES PREVIS A L’ACTIVITAT

La nostra tasca de recreació a Tàrraco Viva –>

Altres activitats de Romans –>


COMPARTEIX


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 ¡834

*Atencio segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

Gimcana Romana de Tàrraco

Un dia a l’Amfiteatre Flavi

CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
TALLER A L'AULA
3H

Viure l'època romana amb "Un dia a l'Amfiteatre Flavi", un taller a l'aula immersiu en els combats de gladiadors i la vida quotidiana romana. Metodologia activa i participativa per connectar amb la història sense sortir de l'escola.

Llegeix més

Romanitza’t a Tàrraco

ESO
TARRAGONA
3H

Recorre els monuments de la Tarragona romana per descobrir l’essència de la seva societat i les curiositats urbanístiques a través d’un sistema competitiu entre diferents petits grups que farà que l’alumnat estigui atent i participatiu.

Llegeix més

Expedició a l’antic Egipte

CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
TALLER A L'AULA
3H

Explora l'antic Egipte amb l'activitat educativa "Expedició a l'antic Egipte". Desxifra jeroglífics, representa rituals i aprofundeix en la societat egípcia amb la participació activa dels alumnes. Fomenta la col·laboració i l'ús de materials de rèplica per a una experiència enriquidora i divertida.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO

Temàtica

Antiga i Romans

Espai

Taller a l'aula