CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
TALLER A L’AULA
3H

Viu l’Edat Mitjana amb una experiència immersiva: vestimenta, rols i tasques per a un aprenentatge actiu. Connecta amb el passat i reflexiona sobre la seva importància en el present.


Categoria Taller al centre

DESCRIPCIÓ

L’activitat educativa “Viure a l’Edat Mitjana” permet als estudiants explorar la vida medieval a través de la seva vestimenta, la interacció amb els seus rols i la participació en tasques específiques. Amb un enfocament actiu i cooperatiu, els estudiants treballen en equip i utilitzen material didàctic per aprofundir en els coneixements de l’època. Aquesta experiència immersiva ofereix una comprensió més completa de les classes socials i els aspectes culturals de l’Edat Mitjana. És una oportunitat única per a l’alumnat per connectar-se amb el passat i reflexionar sobre la seva importància en el present.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

 • Matí de duració (3h)
 • Venim a l’aula. Aula per tot el matí.
 • Material de rèplica, didàctic i vestimenta.

PREU

 • 130e grup classe. Complexitats: 120e grup classe [Baix Camp, Tarragonés, Priorat , Alt Camp + Montblanc i Espluga de Francolí]
 • 150e grup classe [Alt i Baix Panadès, Garraf,  Ribera d’Ebre, Baix Ebre]

LLOC DE TROBADA

 • Venim al vostre centre

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

 • Vinculació de l’activitat amb el currículum
 • Fer èmfasis amb els canvis i continuïtats amb el temps
 • Treballar a partir de vestiment de recreació per a tothom.
 • Descoberta artística a través de l’arquitectura.
 • Valorar el llegat del patrimoni actual com a hereu del passat

LA TEVA VISITA PAS A PAS

Vesteix-te del teu personatge!

L’activitat “Viure a l’Edat Mitjana” ofereix als alumnes la oportunitat d’explorar la transició de la vida rural a la vida urbana mitjançant personatges clau i maquetes temàtiques. Aprendran sobre l’espai geogràfic i social d’aquella època i treballaran les formes de comunicació característiques de l’Edat Mitjana. Un taller d’art els permetrà expressar-se i aprofundir en els aspectes simbòlics de l’època. En la segona part de l’activitat, els alumnes tindran l’oportunitat d’interactuar amb els diferents personatges a través d’un joc emocionant, amb vestimenta disponible per a una experiència més immersiva..

Tot preparat!

  3H DE DURACIÓ
  INCLOU TEMPS PER A ESMORZAR I LAVABO

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


QUÈ HEM DE SABER?

 ACTIVITAT A L’AULA

ASPECTES PREVIS A L’ACTIVITAT

No és necessari treballar amb anterioritat el món Egipci. Durant l’activitat es treballarà la majoria d’aspectes socials i artístics. 


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 877 65 21 42

*Atenció segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

Alumnes construint una maqueta de la muralla del Reus medieval

El Reus medieval

CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
REUS
1H 30MIN

Coneix l'origen de Reus a la vegada que actues i poses a prova el teu ingeni. Transporta't a ple segle XII per seguir el camí de la fundació de la vila recorrent els actuals espais centrals de la ciutat tal i com eren fa més de 800 anys.

Llegeix més

Medieval Stories a Montblanc

CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
MONTBLANC
3H

Adquireix rols i actituds de diferents personatges medievals per tal de conèixer els edificis, els carrers, els escuts i elements de l'època a través d’una visita al Museu Comarcal de la Conca i el poble de Montblanc.

Llegeix més

Alumnes representant la Tarragona medieval

La Tarragona medieval

CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, ESO
TARRAGONA
3H

Apren a peu de carrer com era la Tarragona Medieval a través dels espais més singulars, de la mà dels personatges més importants. Descobrirem com eren els poders feudals, la mà del rei, la vida dels jueus o el dia a dia als mercats.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO

Temàtica

Medieval

Espai

Taller a l'aula