Hem seleccionat una sèrie de projectes realitzats amb entitats, empreses, escoles i agents locals destacats. A baix podreu trobar els logos i els enllaços d’alguns d’aquests agents amb els quals hem col·laborat.

 • Ruta de les Bruixes a Montblanc-  Col·laboració amb el Museu de la Conca de Barberà  és va construir i dinamitzar una ruta per la vila que tractava sobre la història d'un caçador de bruixes que venir a la vila el 1548.
 • Sederes en Femení- Ruta demanada des del Casal de les Dones de Reus que explicava un episodi amagat a la ciutat de Reus que va ocórrer l'any 1915, quan més d'un miler de noies van protagonitzar la vaga femenina i laboral més important del Camp de Tarragona mai vista.
 • Ruta Literària del Vermut- Ruta en col·laboració amb l'entitat Reusenques de Lletres i Reus Capital de la Cultura que mostrava el patrimoni i la història de Reus a través dels texts d'autores locals.
 • El Joc de l'aigua. Projecte demanat per l'empresa Aigües de Reus i en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp que combina la tecnologia i la història sota paràmetres científics. El joc estava destinat a alumnat d'entre 11 i 14 anys.
 • La Ruta dels Contes. Col·laboració amb Reusenques de Lletres i la Regidoria d'Ensenyament de Reus i Reus Promoció. Projecte que acosta el patrimoni de la ciutat a través de contes dissenyats per autores reusenques. En resum, una introducció al patrimoni reusenc per a l'alumnat d'Infantil i primers Cicles de Primària
 • El Reus Medieval. Programada per Reus Capital de la Cultura 2017. Dinàmica participativa que mostra els origens de Reus a través d'un recorregut gamificat sota paràmetres pedagògics inclosos al temari general del Departament d'Ensenyament.
 • L'aventura de Reus. Sota demanda del Casal de les Dones de Reus. Dinàmica participativa i reflexiva sobre coeducació i Gènere que combina patrimoni local amb la  Coeducació. Dirigida a l'alumnat de Cicle Superior (11 i 12 anys) que ha tingut més de 600 participants.
 • Museu d'Alcover. Aplicació d'una dinàmica pedagògica al discurs narratiu de l'exposició "Triàsic" per a l'alumnat d'Infantil i Cicle Inicial de Primària.
 • Biblioteca Municipal de Reus. Formació i Tallers per al professorat sobre la història L'Eduard Toda a la Biblioteca de Reus(2016). Tallers dinamitzats als més petits durant un estiu a la Biblioteca de Reus sobre el personatge il·lustre d'Eduard Toda.
 • Reus 1937. Col·laboració amb l'associació Mandrilia i en col·laboració de Reus Capital de la Cultura i sota el suport del Museu de Reus. Creació i execució de la ruta teatralitzada "Ocells de Ferro, Pluja de Foc" on els assistents coneixien un dia de Reus durant els bombardeig de 1937-1938. Més de 600 visitants durant dues setmanes. 
 • Espais Ocults. Col·laboració amb l'associació Espais Ocults (Reus Ocults) que mostra edificis de la ciutat de Reus a mode "d'Open House Barcelona" a través del voluntariat. Concepció i execució de tallers familiars en diferents espais patrimonials de la ciutats durant un cap de setmana. Més de 400 assistents als tallers familiars
 • Espais Ocults. Col·laboració amb l'associació Espais Ocults (Reus Ocults) que mostra edificis de la ciutat de Reus a mode "d'Open House Barcelona" a través del voluntariat. Ajuda i asesorament en el contingut històric de les rutes que els voluntaris mostraven.