DESCRIPCIÓ 

Una aventura al Parc Samà!

Activitat dirigida per alumnat d’educació infantil i Cicle inicial de primària que inicien una aventura en busca d’aquells animals i plantes més desconeguts de la natura a través de la figura de l’Explorador del Parc Samà. L’activitat escolar està centrada en quatre grans dinàmiques pedagògiques adaptes a cada nivell a través del nostre equip de mestres especialitzades en els primers anys escolars.

L’objectiu d’aquestes dinàmiques és la interactuació amb el món faunístic i natural del Parc Samà i per descomptat, la participació de tot l’alumnat en els jocs i el recorregut. Creiem fermament que el Parc Samà pot aportar als més petits aquells valors culturals, de respecte, sostenibilitat i ecologisme que sorgeixen després d’una visita participativa i reflexiva.

Grup de petits acompanyats en cada moment pels educadors.

EDUCACIÓ INFANTIL  CICLE INICIAL


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • Excursió de tot el dia
  • Inclou dinàmiques pedagògiques i petita Teatralització
  • Lloc recomanable per a infants amb dificultats de mobilitat
  • Lavabos inclosos al parc
  • Es recomana portar aigua i calçat còmode

HOLA


OBJECTIUS PEDAGÒGICS

  • Descobrir el món faunístic i animal que ens aporta el parc a través de dinàmiques i jocs
  • Reconèixer les principals característiques dels animals i les plantes que trobem
  • Treballar específicament de la orientació i el terreny
  • Aprendre a interactuar i respectar el món animal i vegetal

LA TEVA VISITA PAS A PAS

Quan arribeu a les 10h al Parc Samà us rebrà l’explorador d’animals i plantes que ronda des de fa dies per les instal·lacions del Parc.

Vestit amb una indumentària llampant, l’intrèpid aventurer ens donarà la benvinguda i us explicarà que ha vingut a fer aquí a través d’una dinàmica molt especial. A partir d’aquest moment haureu d’ajudar-lo en tot allò que us demana i per això ens dividirem en diferents grups guiats pels nostres educadors i ens convertirem en exploradors d’animals i plantes!

El parc serà nostre! El recorrerem de dalt a baix i interactuarem amb la flora i la fauna de l’entorn a través de diferents dinàmiques pedagògiques preparades per la ocasió.

Tot preparat!

  3H DE DURACIÓ
  INCLOU TEMPS PER A ESMORZAR I LAVABO
  RECORREGUTS MIXTOS PEL PARC
  UNA EDUCADORA PER CADA GRUP


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS

ACOLLIDOR, VIATJAR AL PARC SAMÀ SERÀ UN PLAER

Gaudiu d’una ambientació poètica

Trobeu l’espai de calma i d’harmonia improvisada passejant per un bosc de somnis, dibuixat com si es tractés d’un conte de fades, on les coves semblen castells, els arbres esdevenen gegants i on la fauna surt a interactuar amb nosaltres.

Trobeu els animals més simpàtics

Compartiu camí amb els majestuosos paons del parc, apreneu a donar aliments a les daines i descobriu els colors dels lloros més llunyans. L’explorador us mostrarà com moure’s en aquest ambient variat de fauna i flora.

Aprenem a ser sostenibles

Aprendrem a valorar re-inserció d’animals i plantes, la seva cura en ambients favorables i crearem tots junts un missatge de sostenibilitat que entregarem al món.

Participem en dinàmiques pedagògiques

Endinsa’t en un viatge adaptat pedagògicament a les necessitats de cada nivell escolar: on interactuarem, descobrirem i aprendrem a moure’ns gràcies a jocs i material creats exclusivament per a desenvolupar les dinàmiques a través d’un to amè, inclusiu i participatiu.


QUÈ HEM DE SABER?

 INCLOU LAVABOS EN DIFERENTS LLOCS DEL PARC
 PARC TANCAT: SENSE EXPOSICIÓ A COTXES
 TAULES SUFICIENTS PER A DINAR
ENS ALLIBEREM DE LA MOTXILLA
   TARDA AL PARC

ASPECTES PREVIS A L'ACTIVITAT

Aquesta activitat inclou un dossier pedagògic per a treballar prèviament i/o posteriorment a l’aula, preparat pel Parc Samà

La proposta inclou diferents jocs i introduccions al Parc


MÉS INFORMACIÓ

Visita la pàgina web del Parc  


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE'S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 ¡834

*Atencio segons els horaris establerts

RESERVA

LLOC DE TROBADA

Carretera Vinyols s/n, 43850 Cambrils (Tarragona)


AMB EL SUPORT DE


COMPARTEIX

FAQs

Hem establert el següent document on s’especifiquen totes les mesures relatives a la situació de pandèmia. 

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Una vegada finalitzada l’activitat es realitzarà el pagament mitjançant una factura. Recomanem l’enviament de les dades fiscals del centre quan s’hagi contractat l’activitat.

Si, però estarà subjecte a unes condicions prèvies que l’empresa informarà als contractants. Per causes relacionades amb COVID-19 i derivats, la cancel·lació serà gratuïta sempre que les autoritats competents ho decretin o bé que el Centre Educatiu ho esgrimeixi a través d’un comunicat.

Si, sempre amb tres mesos d’antelació. Si hi ha canvi més abrupte per causes meteorològiques o crisis sanitàries s’arribarà a un acord entre els professional sobre el canvi de data o la cancel·lació.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Perquè sabem que t'agrada explorar

ACTIVITATS RELACIONADES

Mou-te per la prehistòria!

Viu la prehistòria a través de les pintures rupestres del CIAR de Montblanc. Una…

La Rosa de Reus

Participa en el conte i fes la teva rosa. Versió Joc dels Escuts per als més grans. We…

Contes a la Prioral de Reus

Els colors i la música del Temple a través d'un conte i un taller. Visita al Campanar

TOTES LES ACTIVITATS