EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ
REUS
1H 30MIN / 3H
Endinsa’t a la Prioral per solucionar el misteri de la Gárgola Trapella, i pasa un dia al mercat de Reus de la mà d’en Jaume i la Siena del conte “La parada número 88” de la Marina Barraso del col·lectiu Reusenques de Lletres..


Categoria Visita dinamitzada

DESCRIPCIÓ

Una gàrgola molt trapella i un mercat deliciós!


Endinsa’t a la Prioral per solucionar el misteri de la Gárgola Trapella, i pasa un dia al mercat de Reus de la mà d’en Jaume i la Siena del conte “La parada número 88” de la Marina Barraso del col·lectiu Reusenques de Lletres.

Dues propostes complementàries d’un matí de duració que ens mostren el patrimoni de Reus a través de la recerca, la investigació i la participació on els infants descobreixen Reus a través d’uns contes interactius i lúdics. Aprendran activament potenciant el treball en equip, la cohesió de grup, el raonament lògic i l’escolta i comunicació activa.

EDUCACIÓ INFANTIL  EDUCACIÓ PRIMÀRIA


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

 • Nivells adaptats: Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà
 • Matí duració
 • Podeu triar un o dos contes
 • Lavabos propers

PREU

 • Tota l’activitat 120€ grup-classe fins a 20 alumnes. Preu per alumne extra dins del grup classe: 6€ | Centres de màxima complexitat, 120€ grup-classe.
 • Mitja activitat 90€ grup-classe fins a 20 alumnes. Preu per alumne extra dins del grup classe: 4,5€ | Centres de màxima complexitat, 90€ grup-classe.

LLOC DE TROBADA

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

 • Potenciar el treball en equip i la cohesió grupal.
 • Descobrir i prendre consciència del patrimoni cultural de la ciutat de Reus.
 • Aprendre a escoltar i saber-se expressar a través del joc.
 • Potenciar la lectura. 
 • Reforçar el pensament lògic i la motricitat fina.
 • Manipular material històric i vestimenta de l’època.
 • Resoldre els conflictes que sorgeixen d’una manera ordenada i pacífica.

LA TEVA VISITA PAS A PAS

Tria fer un conte o bé dos!

Us proposem un matí de contes on potenciar les habilitats del vostre alumnat a través del joc, la recerca i la participació.

Amb Gàrgola Trapella de la Prioral de Sant Pere t’endisaràs a l’interior del temple reusenc on l’alumnat haurà de superar diversos reptes a través del treball en grup, demostrant coneixements sobre el tema i sobretot utilitzant el raonament lògic. Es tracta d’una activitat guiada però on es treballa en petits grups per l’entorn del recinte sagrat on l’alumnat haurà de resoldre una història proposada per una gàrgola que ha caigut des d’allò més alt de la Prioral. Els colors, la música, i les endevinalles seran molt importants per resoldre aquesta història.

La parada nº88: És un relat treballat per l’autora reusenca Marina Barrasso que ens situa al mig del mercat de la Mercadal on descobrirem la sorprenent història d’uns cucs tant deliciosos que totes les reusenques els compren sense dubtar. A través de proves de vestimenta sobre els antics venedors, i amb la posada en marxa d’una super recepta, l’alumnat anirà descobrint punt a punt aquesta història tant suculenta. Un espai imprescindible per a treballar els bons hàbits, la importància del comerç local i del patrimoni urbà.

Tot preparat!

  1.30H / 3H DE DURACIÓ
  INCLOU TEMPS PER A ESMORZAR I LAVABO
  FINS A DOS LÍNIES ALHORA
  UNA EDUCADORA PER CADA GRUP

Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!

ESCRIU-NOS


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte sobre l’activitat, escriu-nos al nostre formulari!


AMB EL SUPORT DE

Regidoria d’Ensenyament de Reus

Textos de Les Reusenques de Lletres


COMPARTEIX


Apunta’t a la nostre newsletter i visualitza les nostres ofertes escolars

SUBSCRIURE’S

COMENÇA A RESERVAR LA TEVA ACTIVITAT

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 877 65 21 42

*Atenció segons els horaris establerts

RESERVA

FAQs

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Activitats relacionades

Perquè sabem que t'agrada la història

La Mar i els pescadors a Cambrils

EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL
CAMBRILS
3H

Descobrim el món de la mar? Activitat sobre la realitat social dels pescadors de Cambrils des del passat fins a l’actualitat, a través de dinàmiques de descoberta i representació activa de l’entorn pesquer amb llegendes, pirates i naufragis.

Llegeix més

MiniModernistes a Reus

EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL
REUS
2H

Els teus primers passos al modernisme de Reus. Activitat guiada, gamificada i artística que te en compte gran part de les façanes modernistes més importants de la ciutat.

Llegeix més

L’Explorador del Parc Samà

EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL
CAMBRILS
3H

Inicia una aventura en la recerca d’aquells animals i plantes més desconeguts de la natura a través de la figura de l’Explorador del Parc Samà. Aporta als més petits valors culturals, de respecte, sostenibilitat i ecologisme.

Llegeix més

Informació addicional
Cicle Educatiu

Ed. Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà

Temàtica

Folklore i festes

Ubicació

Reus

Espai

Museu, Al carrer i monuments