Ans Educació als premis de Reus

Som #Imprescindibles de Reus

Cada any el Canal Reus Televisió celebra els premis Imprescindibles amb l’objectiu de guardonar les persones, projectes o entitats que sovint de manera desinteressada ajuden a mantenir el pols vital de l’entorn del Baix Camp sent la ciutadania qui proposi les candidatures i n’esculli els preferits. Un cop assolida la 6a edició, els Imprescindibles de Canal Reus són un dels premis més arrelats i consolidats del nostre territori, que ha permès posar en valor a més de 50 entitats reconegudes com el motor ciutadà, social i cultural de Reus i el Baix Camp.

El funcionament consta d’un procés participatiu ciutadà. Per tant, són les entitats i els ciutadans qui ens fan conèixer els 10 imprescindibles; aquells que, durant tots aquests anys, han estat treballant per afavorir la societat i sovint ho han fet en veu baixa. Des que es va crear l’any 2013 s’ha convertit en l’esdeveniment de l’any a Reus i a la comarca. Una festa per reconèixer la tasca i esforç d’entitats, projectes i persones de Reus i el Baix Camp que també combina espectacle, emoció, humor i diversió.

Aquest 2021, la nostra empresa ha sigut nominada en la categoria d’Educació on tenim la següent descripció:

“… És un projecte que busca divulgar cultura des de l’educació, amb una mirada a tot el fet relacionat amb el patrimoni. La imaginació i la creació són les eines per transportar el públic a diferents mons”. 

Des de la direcció d’Ans Educació estem molt contents i sabem que això ha estat possible en bona part gràcies a la confiança que heu dipositat en les nostres activitats i rutes! Saber que la nostra manera de treballar la cultura i el patrimoni és útil i a sobre agrada i diverteix, és un premi en si mateix. Així que de part de tot l’equip, moltíssimes gràcies!

 

Com això d’expressar les nostres emocions ens agrada, aqui us deixem el nostre estat!

Orgullosos
Emocionats
Contents

Però això no acaba aquí!Si seguiu aquest enllaç i voteu la opció “Ans educació”, podem sortir-ne guanyadors! Seria un gran honor que la societat de la nostra ciutat reconeguès la nostra tasca divulgadora amb la cultura i l’educació. 

Son sis anys de projecte i cada vegada creixem més, això és gràcies a la feina realitzada però sobretot gràcies al recolzament de les persones, professionals i institucions que ens ajuden a superar i encarar el nostre futur. En definitiva, esperem que aquesta nominació ens serveixi per crèixer més i millor!  

Víctor García Chacón

Historiador, soci fundador d'Ans Educació i professor d'educació secundària. Inquiet en quant a nous projectes i amb l'objectiu de divulgar el coneixement cultural.