La Ruta dels cementiris de Reus ha tornat

Dos anys després, interromputs per la pandèmia, torna la ruta dels Carrers de la Mort, tombes i mòmies al Reus amagat. Una activitat que es celebras annualment pels voltants de Tots Sants i que vol apropar el món de la mort a la ciutadania de Reus.

La ruta vol mostrar els espais funeraris que hi ha hagut al llarg de la història al centre de la ciutat de Reus i la relació de la població reusenca amb el món de la mort a través de la figura de l’enterrador municipal, qui vestit amb un fanalet i pala en mà ens explicarà històries i anècdotes curioses sobre les costums dels reusencs i reusenques durant els processos de dol. 

Aquest 2021 serà el cinquè any de la ruta dels Carrers de la Mort a Reus, i seguirà el seu habitual recorregut iniciant-se a la plaça Prim de Reus i recorrent durant una hora diferents carrers per on passegem a diari. Tothom qui vulgui reservar les places haurà de fer-ho a través del web www.anseducacio.cat.

La ruta es realitzarà durant el vespre els dies 28 (20.00h) i 29 d’ocubre (19.30 i 20.45h) a un preu popular de tres euros per persona assistent. Tanmateix l’organització ha obert un hastag per penjar les seves fotografies, reels i videos a Instagram amb el nom #cementirisreus #anseducacio.


HORARIS DE LES RUTES

  • Dijous 28 d'octubre a les 20.00h
  • Divendres 29 d'octubre a les 19.30h
  • Divendres 29 d'octubre a les 20.45h

DADES DE LA RUTA

  • 400m de recorregut
  • A partir de 6 anys
  • Reserves al web
  • Preu: 3€

RESPECTUOSOS AMB LA PANDÈMIA

Professionals amb les mesures.

Quines mesures pots trobar?

Hem elaborat aquesta guia de precisions i recomanacions on s’especifica clarament els drets i deures de l’equip d’educadors d’Ans Educació alhora de realitzar les activitats que enguany us oferim. El document, es basa en les precisions de la Organització Mundial de la Salut (OMS) referent als espais culturals i activitats amb infants.

Hem pensat en adaptar totes les activitats en l’horari de sempre, amb les mateixes condicions de sempre, però més guiades i segures que mai. Així doncs, s’oferirà al públic les millors opcions i condicions per fer l’activitat que desitgeu.

Tot preparat!

 DISTÀNCIA DE SEGURETAT DELS PROFESSIONALS
  PODEU PORTAR KIT HIGIÈNIC
 PROFESSIONALS AMB MASCARETA
 DESINFECCIÓ DEL MATERIAL GARANTIT


Estem aquí per ajudar-te. Si tens algun dubte, escriu-nos!

ESCRIU-NOS

Víctor García Chacón
Director i co-fundador d’Ans Educació
(+34) 622 105 834

 Twitter Instagram