Aprenem en un nou ambient

Aquest 2019 Ans Educació ha fet un salt i ha començat a col·laborar amb el Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona que compta amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

logo del Camp d’Aprenetatge de Tarragona. 

Què significa aquesta fita?

Ans Educació, a través dels seus educadors ha començat a dinamitzar activitats -dissenyades pels propis professionals del Camp- per a centres educatius de la província i Catalunya. Algunes d’aquestes activitats han estat dissenyades per a alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. A més a més dinamitzem en nous espais com la Catedral de Tarragona o bé mostrem tota la industria química del Camp de Tarragona. Tampoc oblidem els romans, una activitat preciosa que ens endinsa dins una Domus romana recreada al 100% amb vestimenta de la època per als mes petits.

Un dia amb l’escola Beat Bonaventura a la Catedral. Foto Blog  Beat Bonaventura. 

Enguany calculem que més d’un centenar de cursos de totes les edats passaran a realitzar aquestes activitats. 

Per tal motiu hem començat a reforçar el nostre equip de col·laboradors amb diferents mestres i historiadors que han començat a realitzar treballs de dinamització amb nosaltres, tant al Camp d’Aprenentatge com a les altres activitats que tenim fora del camp. L’objectiu es donar encara més qualitat de dinamització i també en els idiomes. 

Seguirem com sempre?

Of Course. Encara que totes les noves activitats estiguin dissenyades pel Camp, l’esperit d’Ans Educació sempre hi serà amb l’objectiu de facilitar i fer més amè el treball amb els altres professionals (docents)  i l’alumnat. 

Estem amb ganes. Venen nous projectes amb moltes il·lusions. La col·laboració amb el CDA ha significat una etapa de creixement molt important per a tots nosaltres i sobretot ha simbolitzat que hi ha professionals que creuen molt en la nostra tasca en el camp de l’educació.

Un dia amb l’escola Pau Delclòs Foto: escolapaudelclos.cat 

La col·laboració amb el Camp ens està oferint contacte amb professionals que porten anys d’experiència en el mateix món laboral que el nostre. Persones amb les quals hi ha un ambient de treball i relació de treball inmillorable, de qui aprenem cada dia i estem segur que continuarem fent-ho.  

Som feliços per creìxer així! I ben bé una part ha sigut gràcies a vosaltres! Sou una gran part d’aquest projecte que vol crèixer cada cop més i millor! 

Fins aviat

Víctor i Joan