DESCRIPCIÓ

Visita Guiada al refugi antiaeri de la Patacada

Ruta guiada al refugi antiaeri de la Patacada de Reus on observarem a través dels seus espais com va ser l’experiència de viure sota els bombardejos durant la Guerra Civil.

La visita inclou una mostra a la seva exposició on trobarem fotografies d’arxiu que ens mostren el perquè dels funcionament dels refugis antiaeris a la ciutat i on descobrirem el perquè s’han conservat tant bé fins avui en dia.

Vine a una visita única per a enriquir el teu coneixement sobre aquest període tant abrupte de la nostra història recent.

APTA PER TOTS ELS PÚBLICS


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • 1h de duració
  • Ens endinsem dins del refugi antiaèri

PREU

4€ / persona

ACCESSIBILITAT

  • Recorregut de 300m sota terra
  • Baixada a 8 metres sota terra (espai ampli)
  • Escales per baixar
  • Apta per a tots els públics

PRÒXIMES SESSIONS PREVISTES

  • 11.00h 19/03/2022 (DISPONIBLES) 

ENLLAÇOS D'INTERÈS

RESERVA LA TEVA RUTA

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al 877 65 21 42

*Atencio telefònica segons els horaris establerts (Dill a Div) de 9 a 13h

RESERVA

LLOC DE TROBADA

Plaça de la Patacada,  43202 Reus (Tarragona)


AMB EL SUPORT DE


COMPARTEIX

FAQs

Hem establert el següent document on s’especifiquen totes les mesures relatives a la situació de pandèmia. 

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Una vegada finalitzada l’activitat es realitzarà el pagament mitjançant una factura. Recomanem l’enviament de les dades fiscals del centre quan s’hagi contractat l’activitat.

Si, però estarà subjecte a unes condicions prèvies que l’empresa informarà als contractants. Per causes relacionades amb COVID-19 i derivats, la cancel·lació serà gratuïta sempre que les autoritats competents ho decretin o bé que el Centre Educatiu ho esgrimeixi a través d’un comunicat.

Si, sempre amb tres mesos d’antelació. Si hi ha canvis més abruptes per causes meteorològiques o crisis sanitàries s’arribarà a un acord entre els professional sobre el canvi de data o la cancel·lació.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Perquè sabem que t'agrada la història

ACTIVITATS RELACIONADES

Nothing found.

TOTES LES ACTIVITATS