DESCRIPCIÓ

Ruta guiada pels espais de la Guerra Civil

Nova. Ruta guiada pels espais que van marcar la vida diària de la guerra civil a Reus a través d’un recorregut pels carrers i places de la ciutat amb el recolzament de fotografies i històries de l’època.

La ruta s’endinsa per diferents carrers emblemàtics de la ciutat i es podrà veure com Reus va anar canviant durant el transcurs del conflicte a causa de la situació social i bèl·lica. Els bombardejos seran protagonistes d’aquesta ruta, amb una baixada al refugi antiaeri on descobrirem l’experiència de viure sota aquests atacs.

APTA PER TOTS ELS PÚBLICS


CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

  • 2h de duració
  • Inclou recorregut urbà
  • Ens endinsem dins del refugi antiaèri

PREU

6€ / persona

ACCESSIBILITAT

  • Recorregut de 400
  • Baixada a 8 metres sota terra (espai ampli)
  • Escales per baixar
  • Apta per a tots els públics

PRÒXIMES RUTES PROGRAMADES

  • Gener 2022

RESERVA LA TEVA RUTA

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al 877 65 21 42

*Atencio telefònica segons els horaris establerts (Dill a Div) de 9 a 13h

RESERVA

LLOC DE TROBADA

Plaça Mercadal,  43201 Reus (Tarragona)


AMB EL SUPORT DE


COMPARTEIX

FAQs

Hem establert el següent document on s’especifiquen totes les mesures relatives a la situació de pandèmia. 

Hem elaborat un sistema de preus sostenible i raonable centrat en amortitzar la inversió i l’ús de material adaptat que s’utilitza durant l’activitat. Tanmateix es valora la remuneració del professional de l’educació que realitza l’activitat.

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que sigueu flexibles amb les dates, proposant-ne entre dues i tres dates alternatives. Així hi haurà més possibilitat de trobar un espai.

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb la planificació de la sortida, fer-vos recomanacions i fins i tot adaptar-la mínimament al que necessiteu.

Una vegada finalitzada l’activitat es realitzarà el pagament mitjançant una factura. Recomanem l’enviament de les dades fiscals del centre quan s’hagi contractat l’activitat.

Si, però estarà subjecte a unes condicions prèvies que l’empresa informarà als contractants. Per causes relacionades amb COVID-19 i derivats, la cancel·lació serà gratuïta sempre que les autoritats competents ho decretin o bé que el Centre Educatiu ho esgrimeixi a través d’un comunicat.

Si, sempre amb tres mesos d’antelació. Si hi ha canvis més abruptes per causes meteorològiques o crisis sanitàries s’arribarà a un acord entre els professional sobre el canvi de data o la cancel·lació.

Ans Educació es una empresa de professionals de l’educació (mestres, professors titulats, etc.) que han triat oferir-la des d’un indret diferent. Per tal motiu demanem respecte, compromís i professionalitat per part dels contractants.

Perquè sabem que t'agrada la història

ACTIVITATS RELACIONADES

Nothing found.

TOTES LES ACTIVITATS