Activitats de Medieval

Et proporcionem totes les activitats sobre l’edat medieval que pots treballar amb el teu centre. En trobaràs a Montblanc, Tarragona o Reus i en elles podràs descobrir esglésies, catedrals, muralles i paisatges molt medievalitzats. Endinsa’t en els orígens de la nostra cultura, hem preparat moltes sortides adaptades al currículum escolar.

La Catedral Habitada

Descobreix la Tarragona Medieval gràcies a una activitat que et mostrarà com era la vida medieval a la ciutat a través de la seva petjada urbana i una descoberta a la Catedral. L’activitat busca potenciar el pensament significatiu dels alumnes treballant en grups autònoms a través de les pistes que els hi donen les fonts històriques que hem preparat. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Medieval Stories a Montblanc

Una forma divertida i rigorosa de treballar la vila Medieval de Montblanc a través dels seus edificis més característics i aquells elements que encara es conserven al Museu. En aquesta activitat, treballar siginifica divertir-se i participar: descobriràs a través dels personatges més importants com era la vida social, farem teatralitzacions amb la vestimenta, replicarem l’escriptura medieval i per suposat desxifrarem els la símbologia dels escuts del moment. 

CICLE MITJÀ I SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


El Reus Medieval

Descobreix l’origen de la ciutat de Reus a través d’un recorregut urbà per aquells espais medievals que encara resten d’en peus a l’actual ciutat. Durant la visita dinamitzada donarem forma al Castell de la ciutat, al seu mercat, descobrirem els seus límits geogràfics i també explicarem aquelles malalties que va patir el primer Reus de la història.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Bruixes a Reus!

Una forma diferent de valorar la vida medieval en comparació a l’actual moment que vivim. Et presentem una activitat en forma de ruta guiada pel casc antic de Reus on introduïm la història real d’aquelles dones que durant l’edat mitjana van patir un atac violent per part de la figura d’un caçador de bruixes que va aterrar la vila medieval de Reus. Activitat inclosa en els programes de l’educació dels valors i la història medieval. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


CATÀLEG D'ACTIVITATS ESCOLARS 2021/22

Descobreix totes les rutes, tallers i contes que hem preparat per a la teva classe!

DESCARREGA EN PDF

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR