Activitats de Medieval

Et proporcionem totes les activitats sobre l’edat medieval que pots treballar amb el teu centre. En trobaràs a Montblanc, Tarragona o Reus i en elles podràs descobrir esglésies, catedrals, muralles i paisatges molt medievalitzats. Endinsa’t en els orígens de la nostra cultura, hem preparat moltes sortides adaptades al currículum escolar.

Aquest curs hem introduït algunes novetats ens els tallers, com renovacions al taller del Reus Medieval per a primària i secundària, un nou taller a la Catedral de Tarragona on descobrirem la vida a una ciutat medieval a través de microteatre i vestimenta per a tota la classe, una manera diferents de conèixer, entendre i descobrir totes les classes socials del període. De la mateixa manera, seguim apostant per una visita guiada al recinte catedralici amb una dinamització i també una activitat a peu de carrer sobre la Tarragona Medieval, molt dinamitzada. 

Com sempre, tindrem una de les activitats més boniques com la del Medieval Stories a Montblanc o bé per a secundària, la història de les Bruixes de Reus que ens mostra una història on les dones van ser perseguides entre un conflicte religiós i missogin.


Medieval Stories a Montblanc

Una forma divertida i rigorosa de treballar la vila Medieval de Montblanc a través dels seus edificis més característics i aquells elements que encara es conserven al Museu. En aquesta activitat, treballar siginifica divertir-se i participar: descobriràs a través dels personatges més importants com era la vida social, farem teatralitzacions amb la vestimenta, replicarem l’escriptura medieval i per suposat desxifrarem els la símbologia dels escuts del moment. 

CICLE MITJÀ I SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


La Tarragona Medieval

Descobreix la Tarragona Medieval gràcies a una activitat que et mostrarà com era la vida medieval a la ciutat a través de la seva petjada urbana. L’activitat busca potenciar el treball en grup a través de les propostes dinamitzadores que els hi fem; jocs, treball amb vestimenta i alguna petita representació

CM + CS  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Micro-teatre a la Catedral de Tarragona

Has pensat mai com era la vida medieval en el seu dia a dia? Et proposem aquesta activitat 100% teatralitzada on el teu alumnat serà un personatge de la societat medieval i haurà d’interactuar amb les demés companyes per entendre i viure com era la vida a la Tarragona Medieval. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Visita la Catedral de Tarragona

Activitat dinamitzada a la Catedral de Tarragona per descobrir les seves sales i espais a través del material pedagògic que hem preaparat per a l’ocasió. No deixis passar l’oportunitat de descobrir l’única catedral consagrada de la zona a través d’una activitat molt dinàmica. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


El Reus Medieval

Descobreix l’origen de la ciutat de Reus a través d’un recorregut urbà per aquells espais medievals que encara resten d’en peus a l’actual ciutat. Durant la visita dinamitzada donarem forma al Castell de la ciutat, al seu mercat, descobrirem els seus límits geogràfics i també explicarem aquelles malalties que va patir el primer Reus de la història.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Bruixes a Reus!

Una forma diferent de valorar la vida medieval en comparació a l’actual moment que vivim. Et presentem una activitat en forma de ruta guiada pel casc antic de Reus on introduïm la història real d’aquelles dones que durant l’edat mitjana van patir un atac violent per part de la figura d’un caçador de bruixes que va aterrar la vila medieval de Reus. Activitat inclosa en els programes de l’educació dels valors i la història medieval. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT