Activitats dels Valors

En aquest apartat trobaràs aquelles activitats que fan referència a tot allò que se’n extreu valors i reflexions per nostre dia dia i futur. Per aquest motiu hem preparat diferents etapes històriques per fer reflexions i aproximacions al nostre present i extreure’n conclusions. Com? Participant, descobrint i col·laborant en equip. 

Vine al Refugi

Hem preparat una visita connectada a través de la memòria oral d’aquelles persones que van viure aquells fets que van marcar la nostra història. Durant la ruta, visita el refugi antiaeri de la Patacada com element de defensa pasiva de la ciutadania i símbol de la resilència d’una població acostumada a canvis sobtats. Una activitat sobre els valors i la història.  

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT

Fem Safareig als Rentadors

Una manera divertida de descobrir la vida de les nostres avantpassades amb aquesta activitat sobre als rentadors del Carme de Reus. La visita simula el dia a dia d’aquestes noies que en part eren treballadores del tèxtil reusenc i per altre banda havíen de realitzar totes tasques domèstiques com rentar, comprar o cuinar. L’alumnat descobrirà de primera mà i com eren aquells temps i participarà en dinàmiques adaptades que els faran descobrir i reflexionar des d’una mirada femenina la nostra història comuna. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Bruixes a Reus!

Una forma diferent de valorar la vida medieval en comparació a l’actual moment que vivim. Et presentem una activitat en forma de ruta guiada pel casc antic de Reus on introduïm la història real d’aquelles dones que durant l’edat mitjana van patir un atac violent per part de la figura d’un caçador de bruixes que va aterrar la vila medieval de Reus. Perfecte per educació secundària, l’activitat està inclosa en els programes de l’educació dels valors i la història medieval. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


CATÀLEG D'ACTIVITATS ESCOLARS 2021/22

Descobreix totes les rutes, tallers i contes que hem preparat per a la teva classe!

DESCARREGA EN PDF

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR