Activitats de Sostenibilitat mediambiental

Troba la teva sortida educativa centrada en l’àmbit mediambiental on veuràs diferents propostes centrades en les plantes, animals, el medi ambient i els sectors productius.

Trobaràs propostes relatives als sistemes en reequilibri posant com a marc central la vall del Riu Glorieta a través d’una exposició del Museu d’Alcover; també et podràs endinsar en espais de pesca i vida marítima amb la Mar i els Pescadors, una activitat dirigida al mes petits que ens parla de la vida dels pescadors i del futur del mateixos. Mantenim propostes, com la de l’explorador del Parc Samà, on trobarem tots els animals i les plantes més desconegudes i protegides i afegim un nou taller sobre els antics molins paperers a Montblanc i la relació amb el futur de l’aigua. 

En definitiva, hem preparat un espai on trobaràs moltes propopstes orientades als Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS 2030) que tenen la finalitat d’ensenyar, reflexionar i proposar accions per un món millor. I qui millor que el teu alumnat, per dur-lo a terme. 


L’explorador del Parc Samà

Endinsa’t dins del Parc Samà de la mà del nostre explorador qui ens porta a descobrir els animals i plantes més exòtics a través de diferents dinàmiques pedagògiques on descobrirem el valors de l’ecologisme, les re-incersions i les cures. Una activitat d’introducció i coneixença del món faunístic mundial especial per als més petits del teu centre.

EDUCACIÓ INFANTIL  CICLE INICIAL


Alerta! sistema en reequilibri. MiMo, al Museu d’Alcover

Activitat creada pel museu d’Alcover a partir de l’exposició “MiMo: una mirada a la vall a través dels sentits i les emocions”

Moltes son les preguntes que es plantegen infants i joves durant la visita a la nova exposició del museu ubicada al molí paperer del mas de Forès d’Alcover, a l’entorn del Niu de l’Àliga. Un espai cultural enmig de la natura, que ens obre la mirada a la vall del riu Glorieta a través dels sentits i les emocions. Una mirada en clau de sostenibilitat i amb un compromís ferm respecte als objectius de desenvolupament sostenible 2030, concretament l’ODS 15.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR


La Mar i els Pescadors de Cambrils

Descobrim la vida al port i la mar a través d’una activitat al Port de Cambrils on treballem els pirates, els jocs dels nens i nenes pescadores, les llegendes del mar i on ens convertim en un vaixell que va de pesca. Dinàmica, amb vestimenta i engrescadora, l’activitat treballa sota els Objectius de Desenvolupament Sostenible -2030 ODS- per establir accions per millorar el futur. 

EDUCACIÓ INFANTIL  CICLE INICIAL


A la vora del Molí amb el Museu de Montblanc

Proposta d’educació ambiental a l’entorn dels rius Francolí i Anguera que ens proposa descobrir el paisatge faunístic, vegetal i social que rodeja un molí de l’edat mitjana que s’ha fet servir fins fa ben poc. Durant la sortida es treballen molts aspectes de l’educació ambiental complementats per l’acció social de l’home. Una activitat que busca descobrir, reflexionar i fer propostes de futur per cobrir objectius de desenvolupament sostenible. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT