Activitats dels Romans

Activitats i sortides escolars a la Tarragona Romana adaptades a diferents nivells educatius. Tria l’opció que més s’ajusti als teus interessos, on trobaràs tres activitats treballades específicament per diferents nivells educatius a través del patrimoni romà de Tarragona. 

La Gimcana Romana de Tàrraco!

Activitat que vol ser una introducció als grans edificis romans conservats a l’actual Tarragona. Formarem diferents grups amb la teva classe que treballaran durant tota la sortida en col·laboració i equip! Hem preparat rèpliques de l’epoca per treballar la vestimenta, els personatges més importants o els objectes més destacats de l’epoca romana a Tarragona. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA


Romanitza’t a Tàrraco!

Una forma divertida i rigorosa de treballar la Tarragona Romana a través de la seva societat mixta que amb el pas del segles va acabar consituïnt una societat romanitzada. A través d’aquest concepte treballarem els seus edificis, la seva societat i el seu entorn per decobrir, de forma adaptada, com eren els seus rituals, la seva vida diària o la seva política. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Parlem de Tàrraco, en Llatí!

Sortida per a l’últim curs de secundària i el Batxillerat on recorrem els carrers de l’antiga Tàrraco on inclourem diferents tips de l’assignatura de llatí per tal de descobrir i treballar la llengua llatina a través dels monuments i la societat romana de Tarragona. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


CATÀLEG D'ACTIVITATS ESCOLARS 2021/22

Descobreix totes les rutes, tallers i contes que hem preparat per a la teva classe!

DESCARREGA EN PDF

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR