Activitats dels Romans

Activitats i sortides escolars a la Tarragona Romana adaptades a diferents nivells educatius. Tria l’opció que més s’ajusti als teus interessos, on trobaràs tres activitats treballades específicament per diferents nivells educatius a través del patrimoni romà de Tarragona. 

Totes les activitats es realitzen dins dels monuments considerats Patrimoni Mundial per la UNESCO i compten amb l’ajuda organitzativa del Museu d’Història de Tarragona amb l’objectiu de promoure activitats de difusió patrimonials sobre el passat de la ciutat. En aquesta línia, Ans Educació, porta treballant annualment amb el Festival Tarraco Viva, fomentant tallers familiars i respotes pedagògiques novedoses per difondre el millor el passat romà de l’entorn de Tarragona. 

Enguany encetem noves propostes dirigides als més petits, realitzant una activitat concentrada a P5 i Cicle Inicial per descobrir per primer cop la Tarragona Romana. D’altre banda, potenciem les activitats de l’any passat introduïnt nous materials de rèplica i ajuda de materials didàctics com planos i indicados per entendre millor el món romà. No deixem de banda, l’activitat de Parlem en llatí, adaptada per tot aquell alumnat que cursi la llengua dels romans, on descobrirà el seu parlar, la seva mitolgoia i aquella patrimoni que encara ens recorda la seva petjada social. 


El meu primer viatge a Tàrraco!

Activitat que es mostra com una primera presa de contacte amb el patrimoni romà de la ciutat de Tarragona, a través d’una visita a dos monuments (el recomanable per espai i temps) que ens descobrirà els personatges més importants de la societat, la seva vestimenta, els seus estris quotidians i la relació amb els edificis. Molt dinàmica i participativa.

EDUCACIÓ INFANTIL CICLE INICIAL 


La Gimcana Romana de Tàrraco!

Activitat que vol ser una introducció als grans edificis romans conservats a l’actual Tarragona. Formarem diferents grups amb la teva classe que treballaran durant tota la sortida en col·laboració i equip! Hem preparat rèpliques de l’epoca per treballar la vestimenta, els personatges més importants o els objectes més destacats de l’epoca romana a Tarragona. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA


Romanitza’t a Tàrraco!

Una forma divertida i rigorosa de treballar la Tarragona Romana a través de la seva societat mixta que amb el pas del segles va acabar consituïnt una societat romanitzada. A través d’aquest concepte treballarem els seus edificis, la seva societat i el seu entorn per decobrir, de forma adaptada, com eren els seus rituals, la seva vida diària o la seva política. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Parlem de Tàrraco, en Llatí!

Sortida per a l’últim curs de secundària i el Batxillerat on recorrem els carrers de l’antiga Tàrraco on inclourem diferents tips de l’assignatura de llatí per tal de descobrir i treballar la llengua llatina a través dels monuments i la societat romana de Tarragona. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT