Activitats Modernistes

Activitats i sortides escolars sobre l’arquitectura modernista, els seus arquitectes i les seves fàbriques que han estat adaptades a diferents nivells educatius. Per un costat podrem treballar la infància i les inspiracions d’Antoni Gaudí; viatjar a la fàbrica del Modernisme reusenc a través de la visita a la Bòbila Sugranyes o bé realitzar una gimcana modernista pels edicifis de Reus on descobrir com era la societat i l’art a finals del segle XIX.

La Gimcana Modernista

Viu de manera especial aquesta activitat adreçada a l’alumant que ens mostra les particularitats del modernisme reusenc a través de dinàmiques participatives i en grups. El teu alumnat s’endinsarà en una aventura adaptada a cada nivel pedagògic en busca de les maletes dels temps repartides per alguns dels edificis. Una vegada trobades, hauràn d’inspeccionar tot el material que hi ha dins i construïr ells mateixos la història del modernisme de Reus. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


La Infància d’Antoni Gaudí

Vine a passar un dia especial dins la casa on l’arquitecte català va passar part de la seva infància descobrint el món rural de meitats del segle XIX a Riudoms. Durant l’activitat trobarem la seva antiga habitació, records de la seva família i molts elements que van inspirar la seva obra universal. Descobreix amb més profunditat aquesta activitat on et resultarà molt còmode arribar i on gaudiràs d’un dia molt complert i singular. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  


La Bòbila Sugranyes

Endinsa’t dins dels forns que van crear el Modernisme reusenc dins d’aquesta activitat adaptada a diferents cicles educatius. La Bòbila es sitúa a la ciutat de Reus i representa un dels equipaments museístics i industrials millor conservats de tot el país. Vine i descobreix com a més d’un gran nucli tèxtil, Reus va ser un indret reconegut per la seva capacitat d’aportar milers de maons i ceràmica en un món cada cop més connectat i industrial. Podem dir que Reus va ser la fàbrica del Modernisme català. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


CATÀLEG D'ACTIVITATS ESCOLARS 2021/22

Descobreix totes les rutes, tallers i contes que hem preparat per a la teva classe!

DESCARREGA EN PDF

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR