Activitats Modernistes

Activitats i sortides escolars sobre l’arquitectura modernista, els seus arquitectes i les seves fàbriques que han estat adaptades a diferents nivells educatius. Per un costat podrem treballar la infància i les inspiracions d’Antoni Gaudí; viatjar a la fàbrica del Modernisme reusenc a través de la visita a la Bòbila Sugranyes o bé realitzar una gimcana modernista pels edicifis de Reus on descobrir com era la societat i l’art a finals del segle XIX.

Entre les propostes destaquem la inclusió de l’activitat MiniModernistes que es una petita introducció al modernisme reusenc a través de l’observació i la creació. Per nivells més avançats, disposem de la Gimcana Modernista, més adaptada que mai als diferents nivells cognitius. Destaquem que algunes d’aquestes activitats es poden completar agafant alguns packs d’activitats si sou més d’un grup. Aquestes combinacions tenen a veure amb activitats ambientades a l’època. Recomanem mirar l’apartat de packs.

En resum, hem preparat un espai on trobaràs moltes propopstes orientades als Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS 2030) que tenen la finalitat d’ensenyar, reflexionar i proposar accions per un món millor. I qui millor que el teu alumnat, per dur-lo a terme. Modernisme i el reciclatge dels materials és una molt bona opció per orientar aquests conceptes de cara al futur. 


MiniModernistes

Primer contacte amb el modernisme de Reus amb una activitat adaptada a l’alumnat de Cicle Inicial que ens mostra a través d’un recorregut les obres artístiques més importants de l’art, en relació als arquitectes més importants i els personatges que van viure al món del 1900. Vestimenta, creació i art al teu abast. 

CICLE INICIAL  


La Gimcana Modernista

Viu de manera especial aquesta activitat adreçada a l’alumant que ens mostra les particularitats del modernisme reusenc a través de dinàmiques participatives i en grups. El teu alumnat s’endinsarà en una aventura adaptada a cada nivel pedagògic en busca de les maletes dels temps repartides per alguns dels edificis. Una vegada trobades, hauràn d’inspeccionar tot el material que hi ha dins i construïr ells mateixos la història del modernisme de Reus. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


La Ruta Modernista de Reus

Descobreix el Modernisme de Reus a través d’una ruta dinamitzada pels edificis modernistes de la ciutat on descobrirem els aspectes arquitectònics i socials del moviment posant la ciutat de Reus com a exemple, descobrint les seves classes socials, les seves fàbriques, carrers i cases. Una ruta que compta amb la dinamització d’atrezzo de l’època on podrem veure alguns objectes del modernisme i com era la seva roba. 

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


La Infància d’Antoni Gaudí

Vine a passar un dia especial dins la casa on l’arquitecte català va passar part de la seva infància descobrint el món rural de meitats del segle XIX a Riudoms. Durant l’activitat trobarem la seva antiga habitació, records de la seva família i molts elements que van inspirar la seva obra universal. Descobreix amb més profunditat aquesta activitat on et resultarà molt còmode arribar i on gaudiràs d’un dia molt complert i singular. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  


La Bòbila Sugranyes

Endinsa’t dins dels forns que van crear el Modernisme reusenc dins d’aquesta activitat adaptada a diferents cicles educatius. La Bòbila es sitúa a la ciutat de Reus i representa un dels equipaments museístics i industrials millor conservats de tot el país. Vine i descobreix com a més d’un gran nucli tèxtil, Reus va ser un indret reconegut per la seva capacitat d’aportar milers de maons i ceràmica en un món cada cop més connectat i industrial. Podem dir que Reus va ser la fàbrica del Modernisme català. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT

FAQs

Hem establert el següent document on s’especifiquen totes les mesures relatives a la situació de pandèmia. 

Hem elaborat un sistema de preus per a que l’activitat sigui accessible a tothom. Tanmateix es valora la remuneració del professional que realitza l’activitat.

Preferiblement demanem que ompliu el formulari que hi ha més a munt amb totes les dades i tots els dubtes. Recomanem molt que respecteu els horaris de reserva especificats, sempre sereu atesos en mesura del possbile. Per altre banda, recordeu qeu si teniu dubtes sobre la ruta podeu trucar al telèfon de més a dalt. Us respondrem sempre que sigui possible. 

És molt recomanable per trobar una data desitjada.

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos i fer-vos recomanacions. 

El pagament es farà quan es faci la ruta, abans d’inciar-la.

Si es per una causa major n’hi ha. Entenem que una reserva significa també un compromís amb les persones professionals que fan tot aquest treball. 

Si, sempre consultant al mail participa@anseducacio.cat