Activitats de Prehistòria

Sortides escolars sobre la prehistòria del nostre entorn més proper. Tria i remena als museus més preparats on descobriràs jaciments, coves i moltes pintures rupestres, algunes d’elles Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Hem preparat una programació adaptada a cadascún dels nivells educatius per a que sigui extensible amb el temari de l’aula.

Com a novetat, proposem una activitat al Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus que combina la prehistòria amb preguntes sobre el nostre entorn sostenible del present al futur. Una activitat que busca mostrar com ha evolucionat la tecnologia al llarg dels mil·lenis i com l’hem utilitzat. Perfecte per a entendre el futur des del passat, treballant les competències i capacitats del nou currículum educatiu que s’aplica. Un treball conjunt entre les especialistes del Museu i Ans Educació. 

En aquest sentit, hem preparat un espai on trobaràs moltes propopstes orientades als Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS 2030) que tenen la finalitat d’ensenyar, reflexionar i proposar accions per un món millor. I qui millor que el teu alumnat, per dur-lo a terme. 


Mou-te per la Prehistòria!

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) a Montblanc disposa d’una de les col·leccions d’art rupestre més importants de l’arc mediterrani. Declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podem endinsar-nos en un museu que conté peces originals i rèpliques dels abrics rupestres i les seves pintures més destacades. Durant l’activitat, ens mourem de cova en cova per descobrir la Prehistòria!

EDUCACIÓ INFANTIL  EDUCACIÓ PRIMÀRIA  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  


Prehistòria i Sostenibilitat

Et proposem una visita al Museu Arqueològic Salvador Vilaseca de Reus per a treballar una dinàmica constructiva l’evolució dels èssers humans a través de les eines tecnològiques que van desenvolupar en cada etapa.

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT