Activitats dels Valors

En aquest apartat trobaràs aquelles activitats que fan referència a tot allò que se’n extreu valors i reflexions per nostre dia dia i futur. Per aquest motiu hem preparat diferents etapes històriques per fer reflexions i aproximacions al nostre present i extreure’n conclusions. Com? Participant, descobrint i col·laborant en equip. 

Destaquem activitats que fan referència a la memòria oral dels nostres avis com Fem Safareig als rentadors: una història en femení que ens recorda que el nostre món i el de les nostres àvies no és tant lluny o bé l’activitat del Refugi antiaeri que ens permet descobrir un espai inigualable que representa el nostre passat però que encara és manté com un record i com una advertència al nostre futur.

En aquest sentit, hem preparat un espai on trobaràs moltes propopstes orientades als Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS 2030) que tenen la finalitat d’ensenyar, reflexionar i proposar accions per un món millor. I qui millor que el teu alumnat, per dur-lo a terme. 


Vine al Refugi

Hem preparat una visita connectada a través de la memòria oral d’aquelles persones que van viure aquells fets que van marcar la nostra història. Durant la ruta, visita el refugi antiaeri de la Patacada com element de defensa pasiva de la ciutadania i símbol de la resilència d’una població acostumada a canvis sobtats. Una activitat sobre els valors i la història.  

CICLE SUPERIOR  EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT


Bruixes a Reus!

Una forma diferent de valorar la vida medieval en comparació a l’actual moment que vivim. Et presentem una activitat en forma de ruta guiada pel casc antic de Reus on introduïm la història real d’aquelles dones que durant l’edat mitjana van patir un atac violent per part de la figura d’un caçador de bruixes que va aterrar la vila medieval de Reus. Perfecte per educació secundària, l’activitat està inclosa en els programes de l’educació dels valors i la història medieval. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA  BATXILLERAT

O bé mira totes les activitats disponibles per altres etapes

TRIA UNA ETAPA EDUCATIVA PER VEURE LA NOSTRA OFERTA

PACKS D'ACTIVITATS ESCOLARS 2022/23

Accedeix en aquest portal i mira com combinar alguna activitat curta que vulguis contractar. Hi ha moltes opcions!

VES-HI

INFORMACIÓ I RESERVES

Si necessites més detalls, escriu-nos a participa@anseducacio.cat
o truca’ns al (+34) 622 105 834

*Atencio segons els horaris establerts

COMENÇA A RESERVAR

ENS DONEN SUPORT