Dissenya el teu Taller
P2 a BATX
Tots els nivells educatius
També en anglès
Demana'ns la teva opció
IDIOMA
Català/Castellà-Anglès
DURACIÓ
Tu la poses
PREU
Consulta la taula de preus.
ACCESSIBILITAT
Depenent de l'espai triat
L

a vostra classe està immersa en un projecte educatiu i voleu donar-li un aire nou?

Us proposem ajudar-vos amb la creació d’una dinàmica que completi la tasca que esteu realitzant a l’escola. Apliquem fórmules pedagògiques a tot el que ens demaneu: des de projectes sobre temes històrics, drets socials (coeducació i altres) a coneixement del Medi.

Proposem un treball mà a mà amb el professorat en la concepció de la dinàmica. Busquem la senzillesa, la resolució dels problemes plantejats a través de la lògica i sobretot empatitzar amb l’alumne a través d’una experiència molt participativa.

Image
A L'AULA
Venim a la teva classe a completar el projecte que treballeu.
LES TEVES TEMÀTIQUES
Preparem totes aquelles temàtiques que ens proposis: conceptes, temes locals, sortides, etc.
EL TEU TEMPS
Proposa com vols la dinàmica i la seva duració. T'ho adaptem! 😉
Hem treballat i
Treballem

Concepció del Temps històric

Línies del temps, sortides locals per comprendre l’espai-temps de l’escola o la ciutat, concepcions temporals pedagògiques, etc.

Folklore Popular i Festes

Treballar antigues costums, jocs i tradicions a través de tallers adaptats a l’actualitat, endinsar-nos en la festa major de l’actualitat per mitjà de dinàmiques participatives i sortides, etc.

Personatges i episòdis de la teva ciutat

Endinsar-nos dins la vida d’un personatge clau de la teva societat, treballar episodis històrics que hagin succeït a nivell local, preparar sortides a Arxius, Biblioteques o Fons Locals a través de dinàmiques pedagògiques, etc.

Educació NO SEXISTA

Disseny i aplicació de dinàmiques pedagògiques i sobre conceptes de Coeducació i Gènere, com també la realització de dinàmiques sobre aquesta temàtica adaptades a personatges o situacions claus en la història de la teva ciutat o vila.

Conceptes sobre Ciències Socials, Història i Art

Adaptació de conceptes generals a conceptes pràctics com el pas d’una economia agrària a una capitalista, treball dels conceptes generals aplicats a la realitat local (història de la teva ciutat o vila).

Jornades Culturals

Si has de realitzar la teva setmana cultural i t’agradaria sorprendre a l’alumnat amb dinàmiques novedoses on elles i ells es sentin el protagonistes de tot: dissenyem un contingut especial sobre el que ens demanis.

Tria la teva
opció
1

PACK BÀSIC

Dinàmica personalitzada a l’aula o en una sortida des de 30 minuts a 2h de duració.

2

PACK COMPLERT

  • Dinàmica abans de la sortida a l’aula (1h)
  • Sortida (matí o dia complert)
3

PERSONALITZA

El que tu ens demanis, tu poses l’horari:

  • Jornada Cultural
  • Dia especial (Festival, Aniversari, Commemoració)
També et
recomanem

La Lectura t’ensenya el Museu

El Peix Pedra

Una de les primeres experiències al Museu a través de dinàmiques pedagògiques preparades per a tot l’alumna: lectures, jocs i tallers per conèixer els fòssils d’Alcover

ENTRA

Taller i lectura amb…

Conte i Taller de la Rosa de Reus

Endinsa’t en una aventura cooperativa i diferent, on hauràs de descobrir el misteri més important de la ciutat de Reus! On es troba la Rosa?

ENTRA

O també pots treballar

El llenguatge de les pedres.

Descobreix l’art de la prehistòria al CIAR de Montblanc, on s’hi representa el món dels primers humans a través de les evidències artístiques que ens van deixar a les Muntanyes de Prades. 

ENTRA

#ANSEDUCACIO >>