Consulta
TOTES LES ACTIVITATS

Hem ordenat totes les activitats i projectes que oferim a través de temàtiques. Per guiar-te millor hem preparat a la teva esquerra un menú que et dirigirà a les teves preferències.

Activitats sobre
Història
i Ciències Socials

La Rosa de Reus (Conte + Taller)

3 a 7 anys

Endinsa’t en una aventura cooperativa i diferent, on hauràs de descobrir el misteri més important de la ciutat de Reus! On es troba la Rosa?

ENTRA

La Rosa i l’Escut (Joc + Taller)

8 a 12 anys

Descobreix tots els escuts de Reus a través d’aquest taller que pots realitzar en anglès.

Entra

El Reus Medieval

Cicle Superior + Primer Cicle ESO

Descobreix l’origen fundacional de Reus a través d’aquesta activitat pedagògica que complementa el temari de classe aplicant la història de la teva ciutat.

ENTRA
GRATUÏT ESCOLES DE REUS*

Un Reus en Puixança

Cicle Superior + ESO + BATXILLERAT

Torna al Reus de l’Edat Moderna i descobreix com la ciutat va començar a esdevindre en el gran referent en comerç i negocis de tot el pais.

Entra

Art, Dracs i Societat al Montblanc Medieval

Cicle Superior + ESO + BATX

Una proposta renovada que et vol mostrar la ciutat Medieval a través de la seva petjada artística: carrers, edificis i un Museu més que curiós.

ENTRA
EXCURSIÓ 1 DIA
EXCURSIÓ 1 DIA

Pinta el Romànic a Montblanc

Cicle Inicial + Cicle Mitjà

Et proposem una sortida artística per als més petits de l’escola, on desenvoluparan la seva comprensió de l’art, la mitologia catalana i l’espai-temps a través del Patrimoni artístic de Montblanc.

Entra

El llenguatge de les Pedres

Primària + ESO

Descobreix l’art de la prehistòria al CIAR de Montblanc, on s’hi representa el món dels primers humans a través de les evidències artístiques que ens van deixar a les Muntanyes de Prades. 

ENTRA
EXCURSIÓ 1 DIA

Dones 1939

4 ESO + BATX

Ruta per aquells espais que van marcar la postguerra a Reus. A través de la memòria i la literatura esbossem una dinàmica pedagògica sobre coeducació, història i literatura.

Entra
Activitats sobre
Medi
i Ciències ambientals

El Meu Primer Dia al Museu

El Peix Pedra (2 a 7 anys)

Endinsa’t al Museu de fòssils més important de Catalunya a través del conte del Peix Pedra on descobriràs milers de peces i secrets gràcies a un treball pedagògic que t’ajudarà a entendre el Museu!

ENTRA
EXCURSIÓ 1 DIA
EXCURSIÓ 1 DIA

Experiència Fòssil

8 a 14 anys

Una proposta que s’endinsa dins del món de la paleontologia per a mostrar-te els fòssils del Museu d’Alcover i les Muntanyes de Prades.

Entra
Activitats sobre
Literatura
i llengües
QUINS CONTES VOLS?

La Ruta dels Contes

5 a 12 anys

Descobreix com la literatura et pot dur a fer una visita al Patrimoni de la teva ciutat. Treballa dins els millors espais de Reus a través dels contes!

ENTRA
Tallers i Activitats
a Mida
i pedagògics

Dissenya el teu Taller

Des de P2 a BATX

Si estàs dins d’un projecte educatiu o volea completar una sortida que realitzes amb l’alumnat o un projecte d’aula, pren-te dos minuts i mira el que hem preparat per a tu!.

ENTRA
PERSONALITZA!
Tallers i Activitats sobre
Coeducació
i Gènere
RECOMANABLE PEL 25N i el 8M

Tallers Coeducatius al teu Centre

Des de P3 a BATX

Et portem la reflexió sobre el dia a dia de l’alumne a través de tallers i activitats pedagògiques que els ajudarà a valorar el seu entorn des d’un altre perspectiva.

ENTRA

L’Aventura de Reus

5è de Primària

Dinàmica participativa als rentadors de Reus que ens trasllada al món del treball de 1893 on les Dones tenien un paper essencial en la societat d’aquells moments.

ENTRA
Aviat NOVETATS!
Descarrega Ara!

GUIA PDF

Aconsegueix la teva guia d’activitats 2017/2018

Fes un petit clic aquí!

DESCARREGA
Subscriu-te a les
NOVETATS

#ANSEDUCACIO >>